oversigt


Italienske sko

Italienske sko i mange forskellge mærker

DICO KÝbenhavn

DICO København startede i 1997, som et fashion brand, med kun at designe bukser. I 2003 lancerede DICO København et dame fodtøjs mærke. Og i 2010 lancerede DICO København den første herre sko kollektion.

 

DICO Københavns succes ligger i de perfekte proportioner af skoen, og det fineste anilin tromme-farvet læder som bruges. Mærket forener klassisk fodtøj med nytækning, og mærket bygger på den danske designtradition med funktionelle, enkle, autentiske kvalitets fodtøj til demokratiske priser. Alle skoene er produceret i Europa, til de højeste standarder.

Gino Ventori

Gino Ventori er smarte designer sko og sandaler. Gino Ventori har et super flor design og en rigtig god pasform, fordi Gino Ventori går ikke på kompromis med hverken komforten eller stylingen.

Green Comfort

Green Comfort er et dansk skomærke, som laver sko, støvler og sandaler. Green Comfort sætter fokus på kvalitet, design og funktionalitet, og derfor er skoene en fryd for øjet, og fødderne.

Holy Soles

Holey Soles blev oprindeligt lavet til kajakroere, som havde brug for en sko der kunne tåle vand. Og hurtigt blev både surfere, sejlere og trekkere interesseret i de fantastiske sko. Og senere hen blev selv sygeplejersker og læger fanget af skoene. Og i dag bruges skoene af alle, også os som bare syntes at det er rart at have et par lette smarte sko på.

 

Skoene er ikke bare smarte, de er også meget praktiske, du kan bruge dem i haven, indenfor faktisk lige hvor du har lyst til, for skoene kan vaskes ved 40 grader, og de er farvefaste så de sætter ikke mærker i gulvet. Holey Soles er lette og skridsikre, de er nemme at få på, da der ingen snørebånd er, så det er også sko dine børn vil nyde. Som en ekstra fordel er skoene meget luftige, så de optager ikke lugt, væske eller bakterier, så der er ikke flere sure tæer. Og desuden så bliver de lavet af EVA, og der bliver ikke brugt PCV, så der bliver passet så godt som overhovedet muligt på dine fødder.

HUB

Mærket HUB, er et meget nyt mærke som startede i Holland i 2004. HUB er et resultat af et fantastisk partnerskab imellem en designer og to iværksættere, som alle var født og opvokset i Amsterdam. De var ved at være trætte af vintage, og de var fascinerede af storbyens konstant aktive puls, og de ønskede at fange byens vibrationer i et fedt design. HUB looket endte med at blive et moderne stilrent enkelt look, på den urbanagtige og cool måde.

 

Skoenes design gør det muligt at have et afslappet look med et par jeans, også vende det rundt til en pæn lidt funky stil, hvis man tager noget lidt finere tøj på. Med et par HUB sko på vil man fremtræde markant ud fra mængden, og også have et par fede sko som er gode at gå i.

Hummel

Hummel er oprindeligt et tysk mærke som først kom til Danmark i 1974, og i 1980 blev det et danskejet mærke. Hummel har altid været et sportsmærke, og været meget populært specielt indenfor håndbold og fodbold. I 1999 blev Hummel lanceret som et fashion brand, som tager udgangspunkt i gamle designs.

 


Hummel sko fås både til voksne og børn. Skoene er som andre sportssko gode at både løbe og gå i. Men udover det kan skoene med deres kombination af et retrolook og nutidigt design og farver, kan skoene også bruges som normal hverdags sko. Hummel børnesko har alverdens glade farver, som indbyder til fart og leg.