oversigt 1

Angulus

Angulus har siden 1904 lavet sko til børn og voksne, men er på trods af de mange år, stadig helt fremme hvad angår moderigtighed. Og skoene bliver selvfølgelig lavet af naturens egne kvalitetsmaterialer.

Asics lÝbesko

Asics løbesko er lig med kvalitetssko. De levere løbesko til alle slags løbere, trænede og mindre trænede. Asics har et meget bred varesortiment, og det betyder at du kan vælge lige præcis den sko som passer perfekt til dig.

DICO KÝbenhavn

DICO København sko er funktionelle, enkle, autentisk kvalitets fodtøj til demokratiske priser. Alle skoene er produceret i Europa, til de højeste standarder.

Gino Ventori

Gino Ventori er smarte designer sko og sandaler.

Glerups

Glerups futter laver hjemmesko i smukke enkle designs i god kvalitet.
 

Green Comfort

Green Comfort laver sko med kvalitet, design og funktionalitet.

Grendha

Grendha sko er sandaler/flip flops, som er af den fineste kvalitet i et moderigtigt og praktisk design. Hvis du elsker flip flops, og også godt kan lide et lille twist i designet, med en masse sjov og individualitet, så er Grendha noget for dig.

 

Grendha er moderne og afslappet, de er specielt designet til optimistiske, krævende og miljøbevidste kvinder. Designet kommer fra en ny kultur, og kombinerer skønheden i de farver, sten og geometriske figurer i Østen. De er perfekte til kvinders hverdag.

GrŁnland

Grünland er vinterstøvler til børn, de er idéele til kolde vintre. De fleste modeller holder dine fødder varme ned til minus 32°C, og Grünlands moonboots holder dine fødder varme ned til minus 35°C. Grünlands støvler har et lækkert design, og de er lette og sidder godt på foden, og desuden er de nemme at tage af og på. De fleste modeller har også en praktisk udtagelig indersok.

 

Grünland støvler står for varme, sporty og lette vinterstøvler, i høj kvalitet, som er meget praktiske i børnehaven.

Harley Davidson

Harley Davidson biker støvler med attitude. støvlerne har været en del af modebilledet i mange år, de signalere stil karakter, og desuden er de behagelige at have på og har en god pasform. Harley Davidson kombinere klassisk design med særprægede Harley detaljer. Harley Davidson støvler står for frihed, uafhængighed og eventyr. Harley Davidson støvler har et kæmpe udvalg af lækre støvler i kernelæder, alle er i super kvalitet og utrolig holdbare. Og modellerne fås både korte og lange.

Uanset om du ønsker at tage en tur på motorcyklen, eller tage en tur i byen med veninderne, så har Harley Davidson noget for dig. Med et par Harley Davidson støvler på dine fødder genopliver du din indre rebel, mens du stadig kan ha fine feminine detaljer.

Havaianas

"Havaianas - Everyone wears them" er sloganet for Havaianas sandaler, som er forståeligt nok da Havaianas har været kendt som verdens bedste klipklapper siden deres start i 1962. Og Havaianas er super behagelige at have på da de bliver fremstillet i ren naturgummi som giver en blød og fleksibel sål. havaianas fås også i et væld frække og trendy farver, men kan selvfølgelig også fås i de mere klassiske farver, og sandalerne kan bruges til stort set alle outfits.

 

Havaianas udstråler alt det som kendetegner det brasilianske folkefærd: glæde, godt humør, og en upbeat attitude, skønhed, afslappethed, let kreativitet og optimisme. Havaianas sandaler er lækkert design, med flotte detaljer, i super kvalitet.

Henri Lloyd

Henri Lloyd er et engelsk mærke som blev grundlagt i 60'erne, og producerer sejlertøj og sko, men udover det har Henri Lloyd også lavet en kollektion med streetsko designet med inspiration fra sejlerverdenen. Henri Lloyd er et meget klassisk og stilrent mærke. Henri Lloyd bliver fremstillet i høj kvalitet og lækre designs, som er til den kræsne og kvalitetsbevidste mand, som sætter elegance højt.

 

For at kunne modstå elementerne er Henri Lloyd sko også holdbare, de er for eventyrlystne mænd og kvinder, der bliver drevet af at udforske verdenen. Henri Lloyd producere lækre herresko, støvler og sneakers i gode materialer.

Angulus

Angulus har siden 1904 lavet sko til børn og voksne, men er på trods af de mange år, stadig helt fremme hvad angår moderigtighed. Og skoene bliver selvfølgelig lavet af naturens egne kvalitetsmaterialer.